Prodej bytu 4+kk, 121 m² (259 m²), Brno-Líšeň

Brno-Líšeň - Líšeň

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji mezonetový byt 121 m² s terasou a zahradou 121 m². Byt je vybaven v palisandrové (známá např. z vily Tugenthat) a ořechové dýze. Nábytek realizovala firma Sollus nábytek specializující se na luxusní interiéry.

Do bytu se vchází z haly v horním patře, ze které je přístup do pokojů a vede z ní schodiště do spodního patra. V hale je světlovod zajišťující přísun denního světla. Z haly je přístup do ložnice s vestavěnou skříní, na toaletu s umyvadlem, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a do dvou dětských pokojů. Přístup do spodního patra je po dřevěném schodišti se skleněným zábradlím. Výraznou dominantou je dlouhá světlá kuchyň s žulovou pracovní deskou. V zadní části je technická místnost s vestavěnými skříněmi s pračkou a toaleta s umyvadlem. Na obytný prostor francouzskými okny přímo navazuje terasa se zahradou.

Zahrada je koncipovaná jako samo údržbová -stačí jen občas posekat trávu. O zavlažování se stará automatická závlaha (programovatelná z mobilu). Horní patro zahrady je rekreační/reprezentativní, spodní je více přizpůsobeno pěstování zeleniny a ovoce a méně estetické věci, jako jsou třeba komposty. Na horní zahradě je terasa se zahradním posezením. Nad vstupem do zahrady je instalována výsuvná markýza ke stínění při posezení.

Dispozice HORNÍ PATRO Hala 16,7 m² Ložnice 12,6 m² Toaleta 2,0 m² Koupelna 5,1 m² 1. Dětský pokoj 11,5 m² 2. Dětský pokoj 8,8 m² SPODNÍ PATRO Obývací pokoj 47,8 m² Kuchyňský kout 11,0 m² Technická místnost 3,9 m² Toaleta 2,3 m² Terasa 11,5 m²

Skladovací kóje 5,3 m²

Zabezpečení bytu je řešeno bezpečnostními vchodovými dveřmi a kamerovým systémem Arlo ovladatelným z mobilu.

Vytápění bytu zajišťuje podlahové topení, napojené na úsporný centrální kotel. Ohřev vody je řešen bojlerem v technické místnosti.

GARÁŽ A SKLADOVACÍ KÓJE Z bytu člověk přejde suchou nohou do garáže i do skladové kóje. Skladová kóje má rozlohu 5,3 m² a je dostatečně prostorná pro ukládání většího množství věcí. Parkovací místo v garáži je součástí prodeje. V ceně nemovitosti je také 2. parkovací stání před domem, kde je možnost parkování pro 1, nebo 2 menší vozidla.

LOKALITA Ulice Bylinková je vytvořena rezidentním bydlením. Ulice je slepá, díky čemuž je v lokalitě dokonalý klid a především bezpečí pro rodiny s dětmi. Ideální místo k životu doplňuje krásný výhled na Líšeňský kostelíček. Lokalita přímo vybízí ke sportování. Vynikající dostupnost je zde do přírodní lokality Hády s lesy a lomy a Mariánské údolí je téměř na dosah ruky. V blízkosti je dostupné dětské a sportovní hřiště, obchody, školky, školy, restaurace a další občanská vybavenost. Do centra Brna se dá dostat autem za 10 minut a MHD do 30 minut.

Více informací se dozvíte na webu nemovitosti www.bylinkova21.cz.

Rezervujte si včas termín Vaší prohlídky. Těšíme se na Vás.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě prodávajícím zvolených kritérií.


Cena 15 100 000 Kč
Adresa Bylinková Brno-Líšeň - Líšeň
ID nabídky J08579
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ano
Půdní vestavba Ne
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Výtah Ne
Převod do OV Ano
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 121 m²
Rok výstavby 2014
Datum nastěhování 1.9.2022
Plocha sklepu 5 m²
Bezbariérový přístup Ne
Plocha zahrady 121 m²
Plocha užitná 291 m²
Podlaží 2.
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 11 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Nízkoenergetický Ano
Telekomunikace Internet
Kabelová televize
Stav objektu Velmi dobrý
Energetická náročnost C 119 kWh/m²/rok

Filip Mlčoch

Uvědomuji si, že běžný člověk kupuje, či prodává nemovitost jen párkrát za život. A právě proto kladu důraz na informovanost. Srozumitelně Vám vysvětlím celý průběh prodeje již na první schůzce. Celým procesem prodeje Vás následně provedu krok po kroku tak, abyste v každý okamžik měli jasný přehled o situaci a jeho průběhu.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.