Pronájem RD, 129 m², Březnice

Březnice

Tato nabídka již byla pronajata

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu novostavbu rodinného domu v Březnici (Středočeský kraj), ul. Dr. Jurenky. Majitel dům postavil a zkolaudoval v r. 2015. Původně ho chtěl využívat pro své vlastní bydlení. Kromě dispozice 4+1 se dvěma koupelnami (jedna z koupelen je vedena jako tech. místnost s plyn. kotlem, dále se jeden z pokojů dá rozdělit na dva, tj. celková dispozice domu 5+1) Vám poslouží i terasa cca 15 m², dvě zastřešená parkovací stání, zahradní domek a okolní zahrada o výměře cca 847 m². Součástí vybavení, které bude mít nájemník k dispozici je veškerý nábytek, který uvidíte na fotografiích a ve videu. Výjimkou jsou kachlová kamna - ty majitel zapečetí a nájemník je používat nebude. Kromě velkých místností a skříní využijete pro uskladnění sezónních věcí i půdní prostor.

Město Březnice má přes 3.500 obyvatel a nachází se cca 17 km od Příbrami. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v podobě MŠ, ZŠ, SŠ i VOŠ, zákl. umělecké školy, pošty, obchodů, lékařské péče, autobusových i vlakových spojů nebo volnočasového vyžití (zámecký park, fitko, kino, příroda...).

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme, stejně jako další doplňující informace o domě.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 9:00h do 18:00h.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Dr. Jurenky 709 Březnice
ID nabídky J07855
Stav nabídky pronajato

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ne
Počet podlaží budovy 1
Garáž Ne
Půdní vestavba Ne
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Rok výstavby 2015
Datum nastěhování 28.2.2022
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 1065 m²
Plocha zahrady 847 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Plocha užitná 129 m²
Podlaží 1.
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 15 m²
Plocha zastavěná 218 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Zástavba Obytná
Stav objektu Novostavba
Energetická náročnost C 104 kWh/m²/rok

Tadeáš Vaverka

Na realitním trhu jsem od roku 2013. Po dva roky se běžně stávalo, že se mě známí ptali: „Pořád děláš v realitách?“ Nebylo obvyklé, aby v tomto oboru začal 21ti letý člověk a aby vydržel déle než 6 měsíců, natož několik let. Dnes už vím, že v realitách jsou důležitější věci než věk, a to píle, slušnost, pokora, nápaditost a chuť se pořád učit. Mám jednoduchou životní filosofii a tu uplatňuji v osobním i pracovním životě – dělej, co tě baví, dělej to dobře a buď slušný člověk.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.