Prodej nízkoenergetického rodinného domu, 81 m² (405 m²), Hevlín okr. Znojmo

Hevlín

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji částečně vybavený rodinný dům se zahradou v Hevlíně v okrese Znojmo.

Dům se zahradou se prodává částečně nadstandardně vybaven nábytkem na míru v celkové hodnotě více než 576.000,- Kč, díky čemuž je vhodný k přímému nastěhování a je vhodný také jako investice k pronájmu. K domu je možnost převzít hypotéku ve výši 3,8 mil s bezkonkurenční úrokovou sazbou 4,9%.

Jedná se nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu 3+kk. Přízemní dům je součástí dvojdomu a je evidovaný, jako bytová jednotka. Celá nemovitost je postavena z kvalitních a nadstandardních materiálů: velkoformátové dlažby a obklady, sprchový kout bez vaničky, fasádní omyvatelná omítka s protiplísňovou úpravou a další. Mezi zdmi dvou bytových jednotek je protihluková vata, což zaručuje kromě vynikající tepelné izolace především nadstandardní akustický komfort, takže nebudete sousedy nijak rušeni.

Dispozice domu: Vstupní chodba 4,6 m², technická místnost 5,8 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 25,3 m², ložnice 12,9 m² pokoj 12,7 m², koupelna 7,1 m² terasa 8,3 m²

Nad celým domem je půdní prostor. V koupelně je vana i sprcha. Celková podlahová plocha domu je 81 m² (včetně terasy 8,3 m²). K domu náleží pozemek před domem se zámkovou dlažbou připravený na parkování a oplocená zahrada za domem - celkem 306 m². Na terasu je vyvedena elektřina i voda v nezámrzném systému.

Součástí prodeje je nadstandardní vybavení zakázkové kuchyně s vestavenými spotřebiči v hodnotě 335 tisíc. Dále je součástí prodeje vybavení zahrady a terasy jako jsou 3 různé kompletní sety venkovního posezení, materiál a příprava na pergolu, plechový zahradní domek, gril, sekačka na trávu a mnoho dalších v hodnotě 241 tisíc. Celková hodnota vybavení, které je součástí prodeje, je více než 576.000,- Kč.

Se spotřebou energií spadá dům do kategorie B. Celkové měsíční náklady činí 4.600, - Kč.

Dům je napojen na veškeré sítě a je připraven k okamžitému nastěhování. Součástí stavby jsou i kompletně hotové venkovní úpravy jako zámková dlažba, příjezdová asfaltová cesta, srovnaný terén před i za domem a přístupové chodníky.

Nespornou výhodou je možnost převzetí hypotéky na 3,8 mil s bezkonkurenční úrokovou sazbou 4,9%.

Obec Hevlín má výbornou dopravní dostupnost do Rakouska, Znojma a Mikulova. Do centra Brna se autem dostanete za přijatelných 50 minut. Obec Hevlín má přibližně 1.500 obyvatel a disponuje plnou občanskou vybaveností. Mimo jiné zde mají obyvatelé k dispozici mateřskou školu, devítiletou základní školu, poštu, obecní úřad, obchody a restaurace. Relaxaci zajistí termální lázně Laa, které jsou vzdálené pouhých 8 minut jízdy autem.

Rodinný dům je vhodný k přímému nastěhování.

Prohlídkový den se koná v pátek 21. dubna 2023 od 16:00 hodin. Rezervujte si včas termín Vaší prohlídky.

Spolupráci s realitními kancelářemi vítáme.


Cena 5 340 000 Kč
Adresa Hevlín Hevlín
ID nabídky J09076
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Počet bytů 2
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Počet podlaží budovy 1
Garáž Ne
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Plocha podlahová 81 m²
Rok výstavby 2022
Bezbariérový přístup Ano
Elektřina 120V
380V
Plocha pozemku 405 m²
Plocha zahrady 306 m²
Poloha objektu Rohový
Typ domu Přízemní
Plocha užitná 81 m²
Podlaží 1.
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 7 m²
Plocha zastavěná 99 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Nízkoenergetický Ano
Počet pokojů 3 pokoje
Telekomunikace Internet
Stav objektu Novostavba
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost B 88 kWh/m²/rok

Filip Mlčoch

Uvědomuji si, že běžný člověk kupuje, či prodává nemovitost jen párkrát za život. A právě proto kladu důraz na informovanost. Srozumitelně Vám vysvětlím celý průběh prodeje již na první schůzce. Celým procesem prodeje Vás následně provedu krok po kroku tak, abyste v každý okamžik měli jasný přehled o situaci a jeho průběhu.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.