Pronájem obchodních prostor a kanceláře, 70 m², Rovensko

Rovensko

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní nebo prodejní prostory v přízemní hale v Rovensku. Prostory se mohou využít jak k prodejním účelům, tak jako kancelář nebo sídlo firmy. Hala nabízí samostatný široký vstup do prodejních prostor o velikosti 38 m². Za prodejnou je umístěna samostatná kancelář. Za kanceláří se nachází zázemí v podobě oddělené chodby a menšího skladu s toaletou. Do chodby je druhý vstup z parkoviště. Celý areál je samostatně uzamykatelný, včetně brány na dálkové ovládání. V areálu je k dispozici uzamykatelný prostor pro parkování několika aut přímo na zpevněné ploše vedle budovy. Dále je zde k dispozici nevytápěný sklad o velikosti 50 m² pro uložení materiálu nebo jako nevytápěný sklad. Dle dohody lze v krajním případě využít i další prostory o velikosti cca 35 m² v rámci budovy, které nyní nejsou v nabídce. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře nabídky a sjednejte si vhodný termín prohlídky. Prostory Vám rádi představíme a sdělíme podrobnosti.


Cena 15 000 Kč za měsíc
Poznámka plus DPH, plus energie ve výši 1.000,- Kč/elektřinu/měsíc a 2.000,- Kč/plyn/měsíc, plus provize RK 6.500,- Kč + DPH
Adresa Rovensko Rovensko
ID nabídky J08892
Stav nabídky pronajato

Zobrazit všechny parametry


Počet podlaží budovy 1
Garáž Ne
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 4
Internet Wi-Fi
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Plocha podlahová 89 m²
Datum nastěhování 1.12.2022
Plocha skladů 75 m²
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 2711 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Plocha užitná 89 m²
Podlaží 1.
Plocha kanceláří 89 m²
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 89 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Telekomunikace Internet
Stav objektu Velmi dobrý
Stavba Budova, hala
Energetická náročnost G

Jana Effenbergerová

Poradím s prodejem nebo pronájmem nemovitostí, tržním odhadem nemovitosti,vyhotovením PENB,rozdělením či scelením pozemků. Pro své klienty hledám vždy nejjednodušší cestu při řešení jejich požadavků.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.