Prodej RD, 180 m², Počenice

Počenice-Tetětice - Počenice

V zastoupení majitele jsme pro Vás přichystali ke koupi řadový dům v obci Počenice. Začnu rovnou tím, že dům bude k předání téměř s veškerým vybavením. Majitelé si odstěhují jen postele a osobní věci. Což je pro Vás obrovská úspora času a energie. Můžete rovnou luxusně bydlet.

Rodinný domek má 3 obytná podlaží. Celkově o dispozici 5+2. Přízemí je bezbariérové a můžete ho multifunkčně využít. Prostorově nabízí samostatný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem + WC, menší skladovací místnost a kotelnu s prádelnou.

Po schodech nahoru se dostanete do druhého podlaží. Budete nadšení z velkého otevřeného prostoru v kombinaci s moderním vybavením. Uvidíte velký prosvětlený obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem. Všechno ještě zářící novotou, protože stávající majitelé pořídili nábytek v novotě před necelými dvěma lety. Vedle kuchyně je praktický špajz. Pokud se Vám bude chtít na záchod, nemusíte běžet nahoru ani dolů, protože každé podlaží má svoje WC.

Ve třetím podlaží je ložnice, 2 pokoje, šatna a koupelna s vanou + WC. Všechny místnosti mají svoje vlastní vstupy. Dům je napojený na veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápění a ohřev vody je řešené kombinovaným plynovým kotlem.

Na opalování už to letos nebude, ale příští rok můžete grilovat a trávit čas venku pod pergolou. Děti budete mít na očích, můžou si hrát na uzavřeném dvorku. Zahradní nábytek, kola a další věci můžete mít ve zděném domku za domem.

Chtěli byste i kousek zahrady? Zahrada za domem sice není ve vlastnictví k domu, ale majitelé mají možnost si ji pronajmout a užívat.

Počenice jsou co by kamenem dohodil od Morkovic. V Morkovicích je veškerá občanská vybavenost. Výborné spojení je i do Kroměříže. Nájezd na dálnici je po 10 km jízdy z Počenic.

Líbí se Vám představa, že můžete bydlet hned? Zavolejte mi nebo napište a domluvíme se na prohlídce, abyste se mohli stěhovat co nejdříve.


Cena 5 000 000 Kč
Adresa Počenice Počenice-Tetětice - Počenice
ID nabídky J08789
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ne
Počet podlaží budovy 3
Garáž Ne
Topení Ústřední plynové
Vybavení Ano
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Plocha podlahová 180 m²
Rok výstavby 1988
Datum nastěhování ihned
Bezbariérový přístup Ano
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 187 m²
Poloha objektu Řadový
Typ domu Patrový
Plocha užitná 180 m²
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 60 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Stav objektu Velmi dobrý
Energetická náročnost G

Veronika Hanáková, DiS.

Jsem realitní makléřka, kterou zajímá váš příběh. Pomůžu vám prodat, pronajmout nebo koupit nemovitost, abyste si mohli splnit svoje další sny a plány.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.