Prodej 3+kk, 61 m², Velké Přílepy

Velké Přílepy

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Pokud hledáte byt pro svou rodinu, v klidném a rodinném prostředí se skvělou dostupností do Prahy, nebo na letiště? Už nehledejte. Připravili jsme pro vás v exkluzivním zastoupení majitele světlý, velmi dobře dispozičně řešený byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk s užitnou plochou více jak 61 m². Bydlet budete v druhém patře domu bez výtahu.

Velkou výhodou tohoto bydlení, kterou budete moc využívat je lodžie, komora přímo v bytě, parkování u domu, ale především krásné dětské hřiště s posezením.

V pěší vzdálenosti šesti minut je autobusová zastávka (č. spojů: 316,350,409,954). Výhodou lokality je i dopraví obslužnost. V Praze jste za 10 minut, v Kladně za 19 minut a na letišti Václava Havla za 12 minut. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost (obchody, restaurace, kavárny, dětská hřiště, parčíky a mnoho dalšího).

V případě zájmu o více informací či prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat poradce.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Erbenova Velké Přílepy
ID nabídky J08630
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Počet podlaží budovy 4
Lodžie Ano
Topení Jiné
Výtah Ne
Internet ADSL
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 58 m²
Datum nastěhování 1.10.2022
Bezbariérový přístup Ne
Plocha lodžie 2 m²
Plocha užitná 61 m²
Podlaží 3.
Možnost parkování Ano
Budova Smíšená
Umístění objektu Klidná část obce
Telekomunikace Internet
Stav objektu Velmi dobrý
Energetická náročnost C 126 kWh/m²/rok

Martin Oršuliak

Osmnáct let pracuji ve službách a po celou dobu jsem hledal vyšší smysl své práce. Hledal jsem příležitosti a překonával výzvy. Jako realitní poradce musím zvládat mnoho disciplín. S každým klientem jsou jiné nároky a požadavky na dosažení společného cíle, a to mě posouvá dále a díky tomu mohu zdokonalovat své znalosti a dovednosti. A proč Justo? Protože lidi tvořící jádro společnosti jsou maximální, nikdy nepolevující profesionálové ve všech ohledech. Nevymlouváme se, že něco nejde. Prostě jdeme a uděláme to. Vše zařídíme tak, aby byl spokojen i ten nejnáročnější klient. Justo klade velký důraz na vzdělávání a pravidelné školení svých poradců v mnoha směrech a oborech, díky níž jsme schopni okamžitě zareagovat na danou situaci. Proto jsem rád za tuto příležitost, jak prezentovat nejen sebe. Rád pro Vás vypracuji odhad tržní ceny Vaší nemovitosti nebo zprostředkuji prodej či pronájem Vašeho bytu nebo domu. Zaměřuji se na oblast Prahy a blízkého okolí.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.