Prodej rodinného domu, 93 m², Ortvínovice

Zvíkov

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám na prodej nabízíme částečně podsklepený jednopodlažní řadový dům s podkrovím v osadě Ortvínovice, asi 6 km od Českých Budějovic.

Dům z roku 1954 je díky průběžné péči majitelky v dobrém stavu. Průjezdem se dostanete na dvorek za domem. Zde je vstup do domu, zděná garáž i objekt s několika sklady, dřevníky apod. Přes tento objekt se dostanete na zahradu o výměře cca 600 m². Tuto zahradu má spolu s předzahrádkou před domem a částí vjezdu majitelka v pachtu (pachtovní smlouva na dobu neurčitou je zanesena v katastru nemovitostí, pachtovné činí 330,- Kč/rok). Samotný dům, garáž s technickými místnostmi i dvorek jsou na pozemku, který majitelka vlastní.

V přízemí domu se skrz zasklenou verandu a předsíň dostanete do samostatné kuchyně se spižírnou, obývacího pokoje, ložnice, do koupelny a na samostatné WC. V podkroví pak využijete další samostatný pokoj.

Pro bližší představu o dispozici domu Vám doporučujeme prohlédnout si fotogalerii. V ní naleznete orientační půdorys domu a také videoprohlídku. Některé realitní inzertní servery technicky neumožňují nahrání videa. Rádi Vám ho zašleme přímo na e-mail, stejně jako přehled nákladů na provoz domu (voda, elektřina, topení atd.).

Majitelka dům vytápí plynovým kotlem. Zdrojem vody je obecní studna a odpady jsou z domu svedeny do vlastní čističky odpadních vod.

Ortvínovice čítají okolo patnácti čísel popisných a v místě, kde je na prodej právě tento dům, je pouze 6 řadových domků. Před domem je silnice, po které se dostanete do střediskové obce Zvíkov, ale také do Budějovic. Asi 50 m od domu máte zastávku autobusu (2 linky ve směru ČB – Třeboň a zpět). Naproti přes silnici podniká zemědělské družstvo, a to s ohledem na sousední domy a s dodržením veškerých nutných předpisů.

V rámci prohlídkových dnů je možné navštívit dům po předchozí tel. dohodě s makléřem. Doporučujeme taktéž využít nezávaznou konzultaci s naším kolegou ohledně vhodného způsobu financování koupě domu – potřeby každého kupujícího se liší a my se pokusíme najít pro Vás tu nejvhodnější variantu.

Pro více informací či sjednání konkrétního času prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 9:00h do 18:00h.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Ortvínovice 51 Zvíkov
ID nabídky J08626
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad ČOV pro celý objekt
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ano
Topení Ústřední plynové
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Rok výstavby 1954
Datum nastěhování 1.4.2023
Plocha sklepu 34 m²
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 356 m²
Poloha objektu Řadový
Typ domu Patrový
Plocha užitná 93 m²
Podlaží 3.
Počet parkovacích míst 1
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 89 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 3 pokoje
Zástavba Obytná
Telekomunikace Telefon
Stav objektu Dobrý
Počet podlaží podzemní 1
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost G 490 kWh/m²/rok

Tadeáš Vaverka

Na realitním trhu jsem od roku 2013. Po dva roky se běžně stávalo, že se mě známí ptali: „Pořád děláš v realitách?“ Nebylo obvyklé, aby v tomto oboru začal 21ti letý člověk a aby vydržel déle než 6 měsíců, natož několik let. Dnes už vím, že v realitách jsou důležitější věci než věk, a to píle, slušnost, pokora, nápaditost a chuť se pořád učit. Mám jednoduchou životní filosofii a tu uplatňuji v osobním i pracovním životě – dělej, co tě baví, dělej to dobře a buď slušný člověk.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.