Prodej RD, 268 m², Písek - Na Pakšovce

Písek - Budějovické Předměstí

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v oblíbené lokalitě ul. Na Pakšovce v Písku o dispozičním řešení 6+1 s garáží a terasou.

Dům byl postaven na počátku osmdesátých let minulého století, po celou dobu je velmi precizně udržován, neprošel však zásadními rekonstrukcemi.

V přízemí domu je předsíň, ze které je přístupná samostatná toaleta. Předsíň navazuje na halu, kde je místo na šatní skříň. Z haly je vstup do obývacího pokoje a do kuchyně. Obývací pokoj je s prostornou terasou.

Obytná kuchyně je vybavena původní kuchyňskou linkou.

Ve 2. NP domu jsou tři samostatné ložnice a koupelna, která je se vanou a toaletou dohromady.

V podkroví domu jsou dvě místnosti, v jedné z nich je umyvadlo a toaleta, předpokládá se, že by v této místnosti byla zbudována koupelna. Dále je zde volný půdní prostor.

V suterénu domu je garáž pro parkování dvou vozů za sebou. Vedle garáže je další místnost která slouží jako dílna. Prádelna je vybavená praktickou vanou pro ruční praní, pračkou atd. Je zde umístěn nový plynový kotel. Z prádelny je vstup do dvou sklepů, které slouží pro uchování zeleniny a dalších potravin.

Před prádelnou je relaxační místnost s krbem a posezením.

V suterénu by bylo možné zbudovat samostatný byt.

Dům je ve velmi pěkném zachovalém stavu. Dřevěné interiérové schodiště je pohodlné a zároveň působí vzdušně. Na podlahách jsou původní parkety v dobrém stavu.

Dům nemá zahradu, pouze předzahrádku, posezení či pěstování okrasných rostlin je možný na terase.

Dům bude uvolněn dle dohody. Průkaz energetické náročnosti budovy je aktualizován, z toho důvodu je inzerovaná nejnižší energetická třída G.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Na Pakšovce Písek - Budějovické Předměstí
ID nabídky J08465
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Bazén Ne
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Garáž Ano
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Plocha podlahová 244 m²
Datum nastěhování 01.11.2022
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 70 m²
Poloha objektu Řadový
Typ domu Patrový
Plocha užitná 268 m²
Počet parkovacích míst 1
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 16 m²
Plocha zastavěná 99 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Stav objektu Dobrý
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost G

Ilona Vazačová

Na trhu s nemovitostmi působím od roku 1997. I přes to, že mám za sebou velké množství realizovaných obchodů po celé České Republice, jsem velmi vděčná za každý nový obchod. S každým obchodem se totiž stále vzdělávám a získávám další znalosti a zkušenosti v oborech jako právo, technická stránka nemovitostí atd., které s realitami úzce souvisí. Vzhledem k tomu, že pamatuji dobu, kdy realitní obchody fungovaly bez mobilního telefonu či emailu, si velmi vážím všech nových technologií, které realitní trh zjednodušují a zrychlují. Pro naše klienty se vždy snažím udělat maximum. Mojí zálibou jsou cizojazyčné realitní obchody, které nám vnesou do kanceláře trochu exotiky :)

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.