Prodej RD 5+kk, 190 m² (447 m²) - Zvíkovské Podhradí

Zvíkovské Podhradí

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům v obci Zvíkovské Podhradí.

Tento samostatně stojící dům v naprosto klidné části obce byl kolaudován v listopadu 2009. V roce 2015 byl změněn způsob vytápění z původního topení na TP na tepelné čerpadlo vzduch x voda. V roce 2019 byly provedeny venkovní úpravy včetně luxusního sklolaminátového bazénu se slanou vodou a automatickou úpravou vody, který má rozměr 7,40 x 3,60 m.

Dům je promyšlený do posledního detailu, při vstupu do domu je na pravé straně samostatná místnost, která v současné době slouží jako domácí wellness s infra saunou. Tato místnost však může být využita např. jako kancelář nebo další ložnice. Naproti této místnosti se nachází toaleta se sprchou.

Hlavní, společnou část domu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem v přízemí domu s orientací do zahrady. Přímo z obývacího pokoje vstoupíte na pečlivě udržovanou zahradu s bazénem a pergolou. Kuchyně je ve výklenku, takže je od obývacího pokoje opticky oddělena. Určitě oceníte praktickou spíž vedle kuchyně.

Soukromé ložnice se nachází v patře domu. Jsou zde dva dětské pokoje a hlavní ložnice. Koupelna je s vanou, toaleta je samostatná. Ve všech třech místnostech je vlastní šatna. Komfort těchto prostor je ojedinělý, nemusíte řešit žádné šatní skříně a další úložné prostory.

Na dům navazuje garáž, ve které je místo pro parkování jednoho vozidla. Vedle garáže je technologická místnost s kotlem na TP a dále prostor s technologií pro tepelné čerpadlo. Další vozidla je možné parkovat pod přístřeškem. Jak k přístřešku, tak ke garáži je separátní vjezdová brána, nečeká Vás tedy žádná složitá manipulace s vozy.

Zahrada je zatravněna téměř golfovým trávníkem, jsou zde pouze okrasné dřeviny, které v době vegetace zajistí soukromí. Sklo-laminátová vana bazénu je v krémovo-zlaté barvě, která vykouzlí překrásnou barvu vody. Technologie bazénu je umístěna vedle bazénu v nenápadné šachtě. Bazén je zastřešen snadno ovladatelným a pěkným zastřešením. Odpočinek si vychutnáte pod pergolou s udírnou.

Inženýrské sítě: el. 220/380; voda je z vlastní studny, veřejný vodovod (máte možnost výběru, který zdroj budete využívat), na pozemku je dále zdroj veřejné užitkové vody na zalévání, vytápění je výše uvedeným tepelným čerpadlem nebo kotlem na TP, kanalizace je obecní.

Majitelé rádi prodají dům vč. veškerého vybavení.

Měsíční náklady čtyřčlenné rodiny jsou okolo 4,5 tis. Kč.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Zvíkovské Podhradí Zvíkovské Podhradí
ID nabídky J08369
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Bazén Ano
Počet bytů 1
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ne
Garáž Ano
Balkón Ano
Topení Ústřední tuhá paliva
Jiné
Míst k parkování 3
Vybavení Ano
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
Autobus
Plocha bazénu 26
Plocha podlahová 158 m²
Rok výstavby 2009
Datum nastěhování 01. 05. 2022
Bezbariérový přístup Ano
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 447 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 190 m²
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 129 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Stav objektu Velmi dobrý
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost C 112 kWh/m²/rok

Ilona Vazačová

Na trhu s nemovitostmi působím od roku 1997. I přes to, že mám za sebou velké množství realizovaných obchodů po celé České Republice, jsem velmi vděčná za každý nový obchod. S každým obchodem se totiž stále vzdělávám a získávám další znalosti a zkušenosti v oborech jako právo, technická stránka nemovitostí atd., které s realitami úzce souvisí. Vzhledem k tomu, že pamatuji dobu, kdy realitní obchody fungovaly bez mobilního telefonu či emailu, si velmi vážím všech nových technologií, které realitní trh zjednodušují a zrychlují. Pro naše klienty se vždy snažím udělat maximum. Mojí zálibou jsou cizojazyčné realitní obchody, které nám vnesou do kanceláře trochu exotiky :)

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.