Prodej 2+1, 60 m², České Budějovice

České Budějovice

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitele Vám na prodej nabízíme kompletně zrekonstruovaný družstevní panelový byt 2+1 o výměře cca 60 m². Nachází se ve 3. podlaží devítipodlažního domu v ul. J. Opletala, na okraji českobudějovického sídliště Šumava.

Nad rámec plochy bytu je balkon o výměře cca 2 m² orientovaný na východ a sklep v přízemí domu o výměře cca 1 m².

Po průchodu předsíní vstoupíte z chodby do neprůchozí ložnice, do velmi praktické komory (s policemi), obývacího pokoje a také do koupelny s vanou, umyvadlem, WC, pračkou a oknem. Obývací pokoj je průchozí skrze posuvné dveře do plně vybavené kuchyně s jídelnou – kuchyni vyrobil na míru truhlář. Z obývacího pokoje se také dostanete na balkón.

Pár desítek metrů od domu máte základní i mateřskou školu, autobusy MHD jezdí ze zastávek jen kousek od domu a po pár minutách chůze se dostanete do Obchodního centra Čtyři Dvory, do kampusu Jihočeské univerzity (stačí přejít silnici), na poštu i do Branišovského lesa (procházka, cyklostezka). Zaparkovat můžete na veřejných parkovacích místech před domem v ulici.

Tento byt využije mladá rodina, studenti VŠ i pár v důchodovém věku. Je světlý, prostorný, bezbariérový, po kompletní rekonstrukci a v dosahu MHD.

Součástí inzerátu je i 3D orientační půdorys bytu a videoprohlídka. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme, stejně jako doplňující informace a přehled o měsíčních nákladech.

Pro více informací či sjednání konkrétního času prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 9:00h do 18:00h. Na koupi bytu Vám pomůžeme sjednat financování.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa J. Opletala České Budějovice
ID nabídky J08343
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 9
Garáž Ne
Balkón Ano
Topení Ústřední dálkové
Výtah Ano
Internet Wi-Fi
Převod do OV Ne
Vybavení Částečně
Vlastnictví Družstevní
Plocha podlahová 60 m²
Datum nastěhování 1.6.2022
Plocha sklepu 1 m²
Bezbariérový přístup Ano
Plocha užitná 63 m²
Plocha balkónu 2 m²
Podlaží 3.
Možnost parkování Ano
Budova Panelová
Umístění objektu Sídliště
Telekomunikace Internet
Stav objektu Po rekonstrukci
Rok rekonstrukce 2015
Energetická náročnost G

Tadeáš Vaverka

Na realitním trhu jsem od roku 2013. Po dva roky se běžně stávalo, že se mě známí ptali: „Pořád děláš v realitách?“ Nebylo obvyklé, aby v tomto oboru začal 21ti letý člověk a aby vydržel déle než 6 měsíců, natož několik let. Dnes už vím, že v realitách jsou důležitější věci než věk, a to píle, slušnost, pokora, nápaditost a chuť se pořád učit. Mám jednoduchou životní filosofii a tu uplatňuji v osobním i pracovním životě – dělej, co tě baví, dělej to dobře a buď slušný člověk.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.