Pronájem 3+kk, 76 m², Včelná

Včelná

Tato nabídka již byla pronajata

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme luxusní byt k pronájmu o dispozici 3+kk v obci Včelná u Českých Budějovic - ulice Pod Tratí. Poloha domu je ideální pro klidné bydlení s dobrou dopravní dostupností. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 3. nadzemním podlaží bytového domu a jeho plocha činí 76 m². K bytu náleží sklep (2 m²) a 2 parkovací místa, dále 2 terasy o velikosti 20 m².

Dispozice bytu: vstupní chodba, pokoj, ložnice se vstupem na terasu, prostorný obývací pokoj s kuchyní se vstupem na druhou terasu, šatna, koupelna s vanou a samostatná toaleta. V kuchyni je kuchyňská linka s kvalitními vestavěnými spotřebiči (indukční deska, trouba, digestoř). Byt je částečně vybaven. Pro lepší představu dispozic naleznete půdorys v galerii.

Elektřina a internetové připojení se převádí na Nájemce.

Nemovitost je k dispozici od 1. prosince 2021. Pro podrobnější informace o technickém stavu a dalších věcech spojených s bytem, nebo objednání prohlídky v rámci prohlídkového dne kontaktujte makléře zakázky kdykoli ve všední dny od 9:00h do 18:00h.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Pod Tratí Včelná
ID nabídky J07942
Stav nabídky pronajato

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 4
Půdní vestavba Ne
Balkón Ano
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Internet Wi-Fi
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 80 m²
Plocha sklepu 2 m²
Bezbariérový přístup Ne
Plocha užitná 75,85 m²
Podlaží 4.
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 20 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Telekomunikace Telefon
Internet
Stav objektu Novostavba
Energetická náročnost B 105 kWh/m²/rok

Karel Šandera

Od dětství se aktivně věnuji sportu a vím, že dobré výsledky vyžadují dřinu a vytrvalost. Stejně tak vnímám podnikání v realitách. Pro své klienty se vždy snažím zajistit co nejlepší úroveň služeb tak, aby byli maximálně spokojeni. Ke každému novému obchodu přistupuji s respektem a důrazem na hladký a bezpečný průběh celé transakce. Realitní trh se stále mění. Ovlivňuje ho desítky faktorů a díky tomu žádný rok není stejný. Mění se ekonomika, trendy, zákony, využívají se moderní technologie. S realitním trhem držím krok, pravidelně se školím a stále čerpám nové informace. Nabízím kompletní služby ohledně zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Na zakázkách pracuji s celým týmem. Zkušený kolega/makléř, asistentka, finanční specialista, fotograf, kameraman, advokát a další..

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.