Prodej RD, 5+1 a 4+kk, 340 m², (539 m²), Čížová

Čížová

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji RD v obci Čížová nacházející se 7 km severozápadně od města Písku. Jedná se o samostatně stojící dům, který je dispozičně řešen jako 5+1. V přízemí domu se nachází veranda, ze které se vstupuje do obytné části domu, kde je obytná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou (přípojkou pro pračku a místem pro sušičku) a samostatné WC. Pohodlné schodiště spojuje přízemí s obytným podkrovím, kde se nachází dva samostatné dětské pokoje a kuchyně, která nyní slouží jako pracovna - kancelář a nová koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady.

V případě potřeby je možné každé podlaží využívat jako samostatný byt a to o dispozičním řešení 2+1 na každém podlaží. V suterénu domu jsou skladové místnosti a dvě velmi prostorné garáže, jedna která je součástí domu a druhá, která je k domu přistavěna.

Na pozemku stojí samostatná stavba, která je nově přestavěna na zahradní domek o dispozici 4+kk. Při bezbariérovém vstupu do domku je velkorysá vstupní chodba, která má nyní zároveň využití i jako jídelna. Kuchyně a obývací pokoje jsou dohromady. Odtud je vstup do komory, kde je umístěn boiler na ohřev vody a WC. Koupelny je se sprchovým koutem a druhou toaletou, v koupelně je přípojka pro pračku. Z obývacího pokoje jsou přístupné dvě samostatné místnosti na levé straně domu a jedna samostatná místnost na pravé straně domu.

Hlavní dům je vytápěn jedním plynovým kotlem, voda je obecní, na zahradě je studna, odpad je veden do jímky s přepadem do obecní kanalizace.

Zahradní domek je vytápěn el. přímotopy, ohřev vody zajištěn boilerem, voda je z obecního řádu, kanalizace je vedena do jímky hlavního domu.

Zahrada okolo domu je zatravněna, osázena ovocnými stromy. Na pozemku je pergola pro příjemné posezení.

Stávající PENB je aktualizován, proto je uvedena nejnižší energetická třída G.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D a 3D půdorysů, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.


Cena 5 900 000 Kč
Adresa Čížová Čížová
ID nabídky J07876
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Počet bytů 1
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Garáž Ano
Balkón Ano
Topení Lokální elektrické
Ústřední plynové
Míst k parkování 4
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Plocha podlahová 211 m²
Datum nastěhování dle dohody
Bezbariérový přístup Ano
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 539 m²
Plocha zahrady 539 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 340 m²
Počet parkovacích míst 2
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 255 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Stav objektu Dobrý
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost G

Ilona Vazačová

Na trhu s nemovitostmi působím od roku 1997. I přes to, že mám za sebou velké množství realizovaných obchodů po celé České Republice, jsem velmi vděčná za každý nový obchod. S každým obchodem se totiž stále vzdělávám a získávám další znalosti a zkušenosti v oborech jako právo, technická stránka nemovitostí atd., které s realitami úzce souvisí. Vzhledem k tomu, že pamatuji dobu, kdy realitní obchody fungovaly bez mobilního telefonu či emailu, si velmi vážím všech nových technologií, které realitní trh zjednodušují a zrychlují. Pro naše klienty se vždy snažím udělat maximum. Mojí zálibou jsou cizojazyčné realitní obchody, které nám vnesou do kanceláře trochu exotiky :)

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.