Prodej RD, 211 m², Zlukov - Veselí nad Lužnicí

Zlukov

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízíme zděný (materiál Ytong) rodinný dům o dvou podlažích a obytném podkroví - v Obci Zlukov, cca 2 km od Veselí nad Lužnicí.

Dům je v původním, ovšem velmi zachovalém stavu. Je napojen na obecní vodovod, elektřinu i plyn. Odpadní vody jsou odváděny ze septiku s přepadem do obecní kanalizační stoky. Dům vytápí plynový kotel a pro zalévání zahrady a na splachování WC v domě máte k dispozici studnu s nepitnou vodou. V 1. nadzemním podlaží/přízemí (ve videu jsme chybně uvedli suterén) se nachází technické zázemí domu - velká garáž (parkovat můžete i před domem), sklad, průchozí místnost např. pro prádelnu, kotelna (plyn. kotel, ohřev vody, čerpadlo) a velká umývárna, ze které můžete udělat další plnohodnotnou koupelnu. V přízemí se z předsíně dostanete i do malého sklípku pod schody.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází 1 neprůchozí pokoj, samostatné WC, koupelna s vanou a kuchyně (vč. spíže a jídelny) propojená s obývacím pokojem. Zde jistě oceníte krbová kamna.

V podkroví Vás čekají 3 neprůchozí pokoje. Z jednoho z nich se dostanete na lodžii situovanou na jihozápad. Poslouží Vám i další samostatná toaleta a menší místnost bez okna (sloužila jako malý ateliér), odkud se po žebříku dostanete až na půdu.

Zlukov leží asi 2 km od Veselí nad Lužnicí. Ve vsi výborně fungují dobrovolní hasiči a místní obyvatelé (cca 260 obyvatel) udržují tradice. K dispozici zde máte hospůdku, obecní úřad i mateřskou školu. Využít můžete i pravidelné spoje autobusové dopravy. Kompletní občanskou vybavenost pak najdete přímo ve Veselí. Výbornou dopravní obslužnost pro dojíždění do práce např. do Tábora, nebo Českých Budějovic zajistí dálnice D3 i vlakové spoje z Veselí nad Lužnicí.

Doporučujeme Vám zhlédnout video, které je součástí inzerátu. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme, stejně jako další doplňující informace o domě.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 9:00h do 18:00h. Na koupi domu Vám pomůžeme sjednat financování.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Zlukov 108 Zlukov
ID nabídky J07836
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad Septik
Voda Dálkový vodovod
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ano
Půdní vestavba Ano
Lodžie Ano
Topení Lokální tuhá paliva
Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Doprava Vlak
Dálnice
Silnice
Autobus
Rok výstavby 1987
Datum nastěhování 1.2.2022
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 493 m²
Plocha zahrady 395 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 211 m²
Podlaží 2.
Počet parkovacích míst 2
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 98 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Zástavba Venkovská
Stav objektu Dobrý
Energetická náročnost F 197 kWh/m²/rok

Tadeáš Vaverka

Na realitním trhu jsem od roku 2013. Po dva roky se běžně stávalo, že se mě známí ptali: „Pořád děláš v realitách?“ Nebylo obvyklé, aby v tomto oboru začal 21ti letý člověk a aby vydržel déle než 6 měsíců, natož několik let. Dnes už vím, že v realitách jsou důležitější věci než věk, a to píle, slušnost, pokora, nápaditost a chuť se pořád učit. Mám jednoduchou životní filosofii a tu uplatňuji v osobním i pracovním životě – dělej, co tě baví, dělej to dobře a buď slušný člověk.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.