Prodej 2+1, 71 m², Písek - Fráni Šrámka

Písek - Vnitřní Město

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi zajímavý byt přímo v historickém centru města Písek a to na ul. Fráni Šrámka. Dispoziční řešení 2+1 nabízí obytnou kuchyni o výměře 18 m², kde je na podlaze dlažba, obývací pokoj 21,6 m² a ložnici o výměře 19,40 m², kde jsou masivní prkenné podlahy. Koupelna s vanou a toaletou dohromady je o výměře 10,80 m². Díky tomu, že se byt nachází v domě, který je na původních píseckých hradbách, jsou v interiéru velmi citlivě zachovány kamenné prvky původních prostor a celý interiér bytu je elegantně sladěn. Okna bytu jsou orientována na řeku Otavu. V obývacím pokoji je funkční komín, zde je možnost umístění krbových kamen. V domě i bytě je naprostý klid, v bytovém domě jsou pouze tři bytové jednotky.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. půdorysů.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Fráni Šrámka Písek - Vnitřní Město
ID nabídky J07812
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 3
Garáž Ne
Balkón Ne
Topení Lokální elektrické
Výtah Ne
Vybavení Částečně
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 71 m²
Datum nastěhování dle dohody
Bezbariérový přístup Ne
Plocha užitná 71 m²
Podlaží 1.
Možnost parkování Ne
Budova Smíšená
Umístění objektu Centrum obce
Stav objektu Velmi dobrý
Energetická náročnost G

Ilona Vazačová

Na trhu s nemovitostmi působím od roku 1997. I přes to, že mám za sebou velké množství realizovaných obchodů po celé České Republice, jsem velmi vděčná za každý nový obchod. S každým obchodem se totiž stále vzdělávám a získávám další znalosti a zkušenosti v oborech jako právo, technická stránka nemovitostí atd., které s realitami úzce souvisí. Vzhledem k tomu, že pamatuji dobu, kdy realitní obchody fungovaly bez mobilního telefonu či emailu, si velmi vážím všech nových technologií, které realitní trh zjednodušují a zrychlují. Pro naše klienty se vždy snažím udělat maximum. Mojí zálibou jsou cizojazyčné realitní obchody, které nám vnesou do kanceláře trochu exotiky :)

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.