Prodej 3+1+L, DV, 70 m², Ústí nad Labem - Neštěmice

Ústí nad Labem-Neštěmice - Neštěmice

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Nabízíme Vám, v zastoupení majitele bytovou jednotku, v družstevním vlastnictví (Bytové družstvo Rozvoj), dispozice 3+1 s lodžií v panelovém domě, ve 4.nadzemním podlaží s jeho celkovou plochou 70 m², v městské části Neštěmice, ul. Na Výšině.

Celý byt prošel před 10 lety rekonstrukcí. Byt je nově vymalován. Byt se skládá ze vstupní předsíně, kde je vestavěná skříň, tří obytných místností, prostorné kuchyně s vestavěnými spotřebiči a nábytkem, koupelny se sprchovým koutem, velkou rohovou vanou a toaletou, komory a lodžie. Po celé ploše bytové jednotky jsou položeny plovoucí podlahy, v koupelně a v kuchyňské části dlažba.

Lokalita nabízí příjemné a klidné bydlení.

Nemovitost se nachází v blízkosti zeleně a lokalita nabízí příjemné a klidné bydlení. Před domem je bezproblémové parkování o více míst. V domě jsou slušní sousedé.

Jedná se o byt v družstevním vlastnictví Stavebního bytového družstva Rozvoj. Kupní cena nezahrnuje přepis bytu na Bytovém družstvu. případě potřeby zařídíme financování za nejlepších tržních podmínek. Tato nabídka je vhodná jak pro rodiny, tak i investory.

Možnost nastěhování ihned.

Pro více informací navštivte naše stránky nebo kontaktujte makléře.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Na Výšině Ústí nad Labem-Neštěmice - Neštěmice
ID nabídky J07507
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 7
Garáž Ne
Lodžie Ano
Výtah Ano
Převod do OV Ne
Vybavení Ne
Vlastnictví Družstevní
Plocha podlahová 70 m²
Datum nastěhování Připraveno k nastěhovaní
Plocha sklepu 2 m²
Bezbariérový přístup Ne
Plocha lodžie 2 m²
Plocha užitná 70 m²
Podlaží 3.
Možnost parkování Ano
Budova Panelová
Umístění objektu Klidná část obce
Stav objektu Dobrý
Energetická náročnost C 155 kWh/m²/rok

Pavel Hoferica

V realitách pracuji již od roku 2015 jako realitní poradce a stále se vzdělávám v našem kvalitním týmu JUSTO Česká republika. Na této činnosti mě baví, jak je flexibilní a zároveň mi otevírá obzor a cestu k lidem, kteří se stávají spokojenými klienty a v lepších případech někdy i přáteli. Mohu o sobě říci, že jsem spolehlivý, všestranný a rád ve společnosti. Ve svém volném čase se věnuji rodině, cestování, sportu a rád poznávám nová místa. Jsem tu pro Vás a rád Vám pomohu s všestrannou realizací nákupu a prodeje nemovitosti.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.