Prodej RD, 98,8 m² (317 m²), Včelná

Včelná

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme atraktivní bydlení v nově vznikajícím projektu novostavby dvou rodinných domů o dispozici 5+kk. Ke každému RD náleží 2 parkovací místa, terasa (10,6 m²) a zahrada - RD A: 317 m². Nemovitost se nachází v lukrativní části krajského města České Budějovice - na Včelné. Rodinné domy nabízí moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra Českých Budějovic. Veškerá občanská vybavenost je v těsné blízkosti.

Rodinný dům A na levé straně od vstupu. (Rodinný dům B na pravé straně je již REZERVOVANÝ) Dispozice domu: 1.NP (51,63 m²) - Zádveří, dále předsíň, ze které je vstup do koupelny (sprchový kout, WC, bojler, plynový kotel), dále do pracovny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a se vstupem na terasu. Po schodišti se dostaneme do 2.NP (47,19 m²), zde se nachází 2 ložnice, šatna, dětský pokoj a koupelna (vana, WC). V galerii naleznete půdorysy včetně výměr pro lepší představu dispozic.

Cena domu zahrnuje kompletní dokončení, z části dle výběru klienta(obklady, dlažby, podlahy, sanitární vybavení). Oba rodinné domy budou mít samostatná měření vody, elektřiny a plynu, dále vlastní plynový kotel a bojler. Na pozemku bude zahájena výstavba v létě 2020, hrubá stavba bude dokončena do konce roku 2020 a dokončení bude nejpozději v prosinci 2021.

Doporučujeme taktéž využít bezplatnou konzultaci s naším kolegou ohledně vhodného způsobu financování koupě domu – potřeby každého kupujícího se liší a my se pokusíme pomoci najít vám tu nejvhodnější variantu. Pro prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře zakázky. Na vyžádání sdělím více informací ohledně výstavby, zašlu standardy rodinných domů a další instrukce.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Včelná 459 Včelná
ID nabídky J06707
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ne
Půdní vestavba Ne
Topení Ústřední plynové
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Výtah Ne
Internet Wi-Fi
Vybavení Ne
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Vlak
Silnice
MHD
Autobus
Plocha podlahová 98,8 m²
Rok výstavby 2020
Datum nastěhování 2021
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
Plocha pozemku 317 m²
Poloha objektu Řadový
Typ domu Patrový
Plocha užitná 98,8 m²
Podlaží 1.
Možnost parkování Ano
Plocha terasy 10,6 m²
Plocha zastavěná 70,8 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Zástavba Obytná
Telekomunikace Internet
Stav objektu Novostavba
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost B 102 kWh/m²/rok

Karel Šandera

Od dětství se aktivně věnuji sportu a vím, že dobré výsledky vyžadují dřinu a vytrvalost. Stejně tak vnímám podnikání v realitách. Pro své klienty se vždy snažím zajistit co nejlepší úroveň služeb tak, aby byli maximálně spokojeni. Ke každému novému obchodu přistupuji s respektem a důrazem na hladký a bezpečný průběh celé transakce. Realitní trh se stále mění. Ovlivňuje ho desítky faktorů a díky tomu žádný rok není stejný. Mění se ekonomika, trendy, zákony, využívají se moderní technologie. S realitním trhem držím krok, pravidelně se školím a stále čerpám nové informace. Nabízím kompletní služby ohledně zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Na zakázkách pracuji s celým týmem. Zkušený kolega/makléř, asistentka, finanční specialista, fotograf, kameraman, advokát a další..

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.