Pronájem komerčních prostor, 550 m², České Budějovice - Havlíčkova kolonie

České Budějovice

Tato nabídka již není aktivní

Prohlédněte si podobné nabídky

V zastoupení majitele Vám nabízíme cenově dostupné prostory k podnikání v Havlíčkově kolonii (ulice Čechova) v Českých Budějovicích. Jedná se o velmi výhodnou lokalitu nedaleko centra - cca 1,5 km od Náměstí Přemysla Otakara II. Do budovy se lze dostat zadním a předním vstupem, kde se nachází vrátnice. Dále je možnost využití parkovacích míst kolem budovy. Velkým benefitem je společná jídelna "Pohoda" v přízemí. Budova má 5 podlaží a na každém se nachází společné WC.

Veškeré prostory jsou v původním stavu a je možnost si místnosti zařídit dle Vašich požadavků. Momentálně je volných 15-19 prostorů. Půdorysy a informace k volným prostorům zašleme na vyžádání.

Prostory jsou k dispozici ihned. Pro informace ohledně nemovitosti a cen jednotlivých prostor kontaktujte makléře zakázky pana Šanderu.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Čechova České Budějovice
ID nabídky J06426
Stav nabídky volné

Zobrazit všechny parametry


Plyn Plynovod
Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Počet podlaží budovy 5
Garáž Ne
Topení Ústřední plynové
Výtah Ano
Vybavení Ne
Vybavení Ne
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Silnice
MHD
Autobus
Plocha podlahová 560 m²
Datum nastěhování 1.1.2022
Bezbariérový přístup Ano
Elektřina 230V
Plocha pozemku 969 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 550 m²
Podlaží 5.
Plocha kanceláří 550 m²
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 969 m²
Budova Panelová
Umístění objektu Klidná část obce
Zástavba Obchodní a obytná
Telekomunikace Internet
Stav objektu Dobrý
Energetická náročnost G

Karel Šandera

Od dětství se aktivně věnuji sportu a vím, že dobré výsledky vyžadují dřinu a vytrvalost. Stejně tak vnímám podnikání v realitách. Pro své klienty se vždy snažím zajistit co nejlepší úroveň služeb tak, aby byli maximálně spokojeni. Ke každému novému obchodu přistupuji s respektem a důrazem na hladký a bezpečný průběh celé transakce. Realitní trh se stále mění. Ovlivňuje ho desítky faktorů a díky tomu žádný rok není stejný. Mění se ekonomika, trendy, zákony, využívají se moderní technologie. S realitním trhem držím krok, pravidelně se školím a stále čerpám nové informace. Nabízím kompletní služby ohledně zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Na zakázkách pracuji s celým týmem. Zkušený kolega/makléř, asistentka, finanční specialista, fotograf, kameraman, advokát a další..

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.