Prodej RD, 300 m², (2831 m²) Kochánky

Kochánky

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

V zastoupení majitele nabízíme na prodej dům v obci Kochánky.

Dům je dispozičně řešen jako 6+1. V přízemí domu najdete obývací pokoj s kuchyní s francouzskými okny na zahradu, ložnici, pracovnu se zabudovaným trezorem, opravdu prostornou koupelnu s toaletou a prádelnou. Po centrálním schodišti se dostanete do patra nemovitosti, kde se nachází velký pokoj o rozměrech 87 m², který lze využít jako společenskou místnost, nebo přepažit na další 3 pokoje. Chodbou se dostanete do druhého křídla domu, kde najdete koupelnu s toaletou, a další 2 pokoje. Dům prošel v roce 2005 celkovou rozsáhlou rekonstrukcí. Je vybaven centrálním zabezpečovacím systémem a celý prostor je pod kamerovým dohledem.

Další objekt je využíván jako garáž pro 3 vozidla, každá s vlastními dálkově ovládanými vraty. V patře najdete obrovskou místnost k dalšímu využití, jako sladové prostory, nebo ateliér. Na střeše garážového domu jsou sluneční kolektory, které vyhřívají vodu v krytém bazénu. U vjezdové brány se nachází malý patrový strážní domek, který lze využít, jako dům pro hosty.

Na zahradě najdete studnu s užitkovou vodou, bazén o rozměrech 32m² se solárním ohřevem, okrasné jezírko, domek pro technické zázemí, domek pro saunu, venkovní krb a spoustu prostoru pro rodinné aktivity.

O vytápění domu se stará tepelné čerpadlo a kotel na LTO.

Dům je vhodný jak pro dvougenerační rodinné bydlení pro náročnější klientelu, nebo ke komerčnímu využití, jako firemního zázemí, popř. penzion.

Obec Kochánky nabízí opravdu klidné bydlení s výbornou dostupností jak do Mladé Boleslavi (18 km) tak do Prahy (20km)

Pro více informací, nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat, máme připravené i výhodné financování.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Kochánky 13 Kochánky
ID nabídky J06303
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Bazén Ano
Odpad ČOV pro celý objekt
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ne
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ano
Topení Jiné
Míst k parkování 3
Výtah Ne
Vybavení Ne
Vlastnictví Osobní
Komunikace Dlážděná
Asfaltová
Doprava Dálnice
Silnice
Autobus
Plocha bazénu 32
Plocha podlahová 300 m²
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 2831 m²
Plocha zahrady 1704 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 300 m²
Podlaží 2.
Počet parkovacích míst 3
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 1127 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 5 a více pokojů
Zástavba Obytná
Telekomunikace Telefon
Internet
Satelit
Stav objektu Dobrý
Energetická náročnost E 209 kWh/m²/rok

Slavomír Marek

To, že jste na těchto webových stránkách, je důkaz, že patříte k moudrým lidem, kteří hledají odborníka v oblasti realit. Gratuluji, právě jste mě našli! Specializuji se na reality a právní problematiku s tím spojenou, ale hlavně jsem člověk, pro kterého poctivost a důvěra nejsou jen prázdná slova.

V dnešní době můžeme koupit kvalitní potraviny, nápoje a vlastně vše, co k životu potřebujeme. Ale co v oblasti realitních služeb? Nezasloužíme si snad i v tomto oboru kvalitu a jistotu? Vždyť tady nejde jen např. o párek, který, když nám nechutná, vyhodíme. Mnohdy jde o Vaše celoživotní úspory!

A proto jsem se rozhodl působit v realitním oboru a ukázat Vám, že i tady máte nárok na kvalitu, jistotu, slušnost a poctivost. Je to jen otázka volby.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.