Pronájem 2+1, 60 m², České Budějovice

České Budějovice

Tato nabídka již byla pronajata

Prohlédněte si podobné nabídky

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v ulici K. Šafáře. Byt o velikosti cca 60 m² se nachází ve 7. NP částečně zrekonstruovaného domu s výtahem. K bytu náleží užívání zděného sklepu. Pár desítek metrů od nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost - MHD, pošta, bankomat, lékárna, supermarket, restaurace a další.

Dispozice bytu: předsíň, ložnice, koupelna s vanou a toaletou, kuchyně se vstupem na balkón a prostorný obývací pokoj. Byt je pronajímán včetně vybavení: kuchyňská linka včetně spotřebičů (sporák, varná deska, digestoř, lednice, pračka, myčka), dále sedací souprava, postel a skříně.

Elektřina, plyn a internet budou převedeny na nájemníka. Byt bude volný od 1.12.2019. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. V případě zájmu o bližší informace nebo termín prohlídky kontaktujte makléře zakázky.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa K. Šafáře České Budějovice
ID nabídky J06298
Stav nabídky pronajato

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 9
Lodžie Ne
Balkón Ano
Topení Ústřední plynové
Terasa Ne
Výtah Ano
Internet Wi-Fi
Vybavení Ano
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 62 m²
Datum nastěhování 1.12.2019
Plocha sklepu 1 m²
Bezbariérový přístup Ne
Plocha užitná 60 m²
Plocha balkónu 2 m²
Podlaží 7.
Možnost parkování Ano
Budova Panelová
Umístění objektu Klidná část obce
Telekomunikace Telefon
Internet
Kabelová televize
Stav objektu Po rekonstrukci
Energetická náročnost D 150 kWh/m²/rok

Karel Šandera

Od dětství se aktivně věnuji sportu a vím, že dobré výsledky vyžadují dřinu a vytrvalost. Stejně tak vnímám podnikání v realitách. Pro své klienty se vždy snažím zajistit co nejlepší úroveň služeb tak, aby byli maximálně spokojeni. Ke každému novému obchodu přistupuji s respektem a důrazem na hladký a bezpečný průběh celé transakce. Realitní trh se stále mění. Ovlivňuje ho desítky faktorů a díky tomu žádný rok není stejný. Mění se ekonomika, trendy, zákony, využívají se moderní technologie. S realitním trhem držím krok, pravidelně se školím a stále čerpám nové informace. Nabízím kompletní služby ohledně zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Na zakázkách pracuji s celým týmem. Zkušený kolega/makléř, asistentka, finanční specialista, fotograf, kameraman, advokát a další..

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.