Prodej RD, 250 m² (563 m²), Černá v Pošumaví

Černá v Pošumaví

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme rodinný dům, který se nachází kousek od Lipenského jezera v Černé v Pošumaví. Jedná se o novostavbu o dispozici 5+kk, která byla zkolaudována a dokončena v roce 2011. Soukromé prostředí okraje obce tvoří výjimečnou atmosféru a zaručuje naprostý klid. V obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost.

Dispozice: Vstupními dveřmi se dostanete do přízemí domu. Zde se nachází vstup do garáže a do technické místnosti. Dále po schodech do druhého podlaží: vybavená kuchyň s prostorným a světlým obývacím pokojem (se vstupem na terasu), koupelna se sprchovým koutem, místnost s možností zavedení sauny, samostatné wc a ložnice. 3. Podlaží: koupelna s vanou a sprchovým koutem, komora a 3x ložnice (z dvou pokojů vstup na terasu). Z boku domu se nachází technická místnost se samostatným vstupem. Ve vstupní chodbě a v ložnicích se nachází vestavěné skříně.

K domu náleží vzrostlá užitková a okrasná zahrada o výměře 563 m². 1 parkování v garáži a 2 parkovací místa před domem. Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem. Voda a kanalizace obecní.

Dům je určen k celoročnímu bydlení, k rekreaci nebo kombinaci bydlení a dalšího pronajímání. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Zajistíme výhodné financování v rámci realitních služeb . Pro více informací kontaktujte makléře zakázky Karla Šanderu. Doporučuji osobní prohlídku.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa Černá v Pošumaví 125 Černá v Pošumaví
ID nabídky J06155
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Veřejná kanalizace
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 3
Garáž Ano
Topení Jiné
Míst k parkování 2
Terasa Ano
Internet Kabelový
Wi-Fi
Vybavení Ano
Vlastnictví Osobní
Komunikace Asfaltová
Doprava Vlak
Silnice
Autobus
Plocha podlahová 250 m²
Rok výstavby 2011
Plocha sklepu 2 m²
Bezbariérový přístup Ne
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 563 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 221 m²
Podlaží 3.
Počet parkovacích míst 1
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 124 m²
Budova Cihlová
Umístění objektu Okraj obce
Nízkoenergetický Ne
Počet pokojů 5 a více pokojů
Zástavba Obytná
Telekomunikace Internet
Stav objektu Novostavba
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost B 103 kWh/m²/rok

Karel Šandera

Od dětství se aktivně věnuji sportu a vím, že dobré výsledky vyžadují dřinu a vytrvalost. Stejně tak vnímám podnikání v realitách. Pro své klienty se vždy snažím zajistit co nejlepší úroveň služeb tak, aby byli maximálně spokojeni. Ke každému novému obchodu přistupuji s respektem a důrazem na hladký a bezpečný průběh celé transakce. Realitní trh se stále mění. Ovlivňuje ho desítky faktorů a díky tomu žádný rok není stejný. Mění se ekonomika, trendy, zákony, využívají se moderní technologie. S realitním trhem držím krok, pravidelně se školím a stále čerpám nové informace. Nabízím kompletní služby ohledně zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Na zakázkách pracuji s celým týmem. Zkušený kolega/makléř, asistentka, finanční specialista, fotograf, kameraman, advokát a další..

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.