Prodej RD, 223 m² (2111 m²), Kropáčova Vrutice - Krpy

Kropáčova Vrutice - Krpy

Zprostředkujeme Vám ke koupi novostavbu rodinného domu v klidné části obce Krpy, okres Mladá Boleslav, a to na pozemku o velikosti 2111 m². Dům byl zkolaudován v roce 2015 a byl postaven za pomoci moderních technologií, a to kombinací tvarovek vylitých betonem s přírodními materiály, a to včetně oken, která jsou dřevěná a výplň jsou dvouskla. Prostor je zajímavě řešen v selském, přesto však moderním stylu. V budově jsou 4 samostatné pokoje, včetně hlavní obývací místnosti s kuchyňským koutem (4+kk), dále předsíň, koupelna s WC, samostatné WC a 2 místnosti bez denního světla (technická+šatna). Podlahy jsou v prvním podlaží tvořeny prkny z masivu a v druhém podlaží jsou OSB desky připravené k finální úpravě, či pokládce plovoucí podlahy, v koupelně a samostatném WC je dlažba. V obývacím pokoji jsou situovány moderní kamna, se kterými se prostor domu vytápí, do horního podlaží se teplý vzduch dostává průduchy. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. V koupelně je umístěna rohová vana, sprchový kout, WC a dvou umyvadlo. Součástí kuchyňského koutu je kuchyňská linka včetně varné desky, elektrické trouby a myčky. Na pozemku je rovněž umístěno několik dalších staveb, včetně přiléhající původní budovy a sklep, dále pak stodola se zajímavým potenciálem na kterou je nově přistavěna garáž. Naproti hlavní budově je rovněž vedlejší stavba, kterou lze využít jako dílnu včetně stání pro auto. Na rozlehlém pozemku se dále nachází několik ovocných a jehličnatých stromů, pozemek umožňuje využití i v rámci pěstování zeleniny, případně lze pronajmout dalších přibližně 500 m² přilehlého pozemku od obce. Nemovitost je napojena na obecní vodovod se zdrojem pramenité vody (Kropáčova Vrutice). V obci je obchod. Pošta a mateřská školka je ve 2 km vzdálené Kropáčově Vrutici. Vlakové spojení je ze 2 km vzdálených Střížovic, a to přímo do Prahy, Neratovic, nebo Mladé Boleslavi. Nemovitost je zařazena do energeticky úsporné třídy C. Pomůžeme s výběrem vhodného financování.


Cena 3 360 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
Poznámka cena nezahrnuje daň z nabytí nem. věcí, jejímž poplatníkem je kupující
Adresa Krpy Kropáčova Vrutice - Krpy
ID nabídky J03750
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Odpad Jímka
Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 2
Garáž Ano
Topení Lokální tuhá paliva
Vybavení Ne
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 196 m²
Rok výstavby 2015
Elektřina 230V
380V
Plocha pozemku 2111 m²
Poloha objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Plocha užitná 223 m²
Podlaží 1.
Možnost parkování Ano
Plocha zastavěná 137 m²
Budova Smíšená
Umístění objektu Klidná část obce
Počet pokojů 4 pokoje
Stav objektu Novostavba
Stavba Rodinný dům
Energetická náročnost C 96 kWh/m²/rok

Michal Zuna

Vybrat si tu složitější, avšak správnou a poctivou cestu bylo jednoduché rozhodnutí.

V obchodě se pohybuji přes devět let a setkal jsem se s různými pohledy na klientský přístup ať už v obchodní, nebo partnerské rovině (kde klientem jsou pro mě naši realitní poradci). Jako jednatel společnosti JUSTO mám příležitost uplatnit pravidlo, že klient je pro nás nejdůležitější součástí byznysu. Proto pro Vás připravím vždy nadstandardní způsob řešení.

Mám radost ze zvyšujících se požadavků klientů, kdy dnešní nadstandard může být zítra průměrem. To je motiv k neustálému hledání nových nástrojů a způsobů, jak Vás učinit spokojenými, a především je to motiv k průběžnému vzdělávání mne samotného i našeho týmu.

Ve volném čase rád sportuji. Zejména mě baví inline bruslení nebo cvičení na TRX. Mám rád cestování, ať už za relaxem, nebo gastronomií.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.