Prodej 2+kk, 52 m², Praha 9 - Libeň

Praha 9 - Libeň

Zprostředkujeme Vám exkluzivně ke koupi bytovou jednotku po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+kk s lodžií. Bytová jednotka se nachází v rušnější lokalitě křižovatky Balabenka v Libni. Byt je umístěn v sedmém podlaží sedmipodlažního postupně revitalizovaného skeletového domu s výtahem. Skeletový dům je tvořen panelovou konstrukcí s cihlovou výplní a nese vlastnosti ryze cihlového domu. Vstup do bytu tvoří chodba, ze které se vchází do všech místností včetně koupelny. Obývací pokoj a kuchyňský kout jsou situovány na západ a ložnice ze které je přímý vstup na lodžii je situována na východ. V ložnici se dále nachází praktická stěna vestavěných skříní o délce 5,2 m. Kuchyňský kout je oddělen od obývacího pokoje. Koupelna disponuje vanou a toaletou. Rekonstrukce bytu byla dokončena v dubnu 2016 a zahrnovala nové podlahy (kvalitní vinylové dílce), narovnání stěn perlinkou včetně následné výmalby, nové rozvody elektřiny a vody, SDK podhledy a nové interiérové dveře. Z vybavení je to nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, plyn. deska, myčka 45 cm, mcw. trouba), nové vybavení koupelny včetně WC a dále již uvedené vestavěné skříně v ložnici a také v chodbě a koupelně. V rámci revitalizace domu byla již provedena výměna oken s kvalitní hlukovou izolací, na jaře 2017 bude dům procházet zateplením a upraveny budou rovněž lodžie s možností vlastního zasklení. 2 minuty od domu se nachází zastávka tram „Balabenka“ (8, 14, 16, 25, 52, 54) a 5 minut je vzdálena stanice metra B „Palmovka“. V případě zájmu o prohlídku či o více informací kontaktujte realitního poradce.


Cena 3 542 400 Kč včetně provize, včetně právního servisu
Poznámka cena nezahrnuje daň z nabytí nem. věcí, jejímž poplatníkem je kupující
Adresa náměstí Na Balabence 1432/5 Praha 9 - Libeň
ID nabídky J03929
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Voda Dálkový vodovod
Sklep Ano
Počet podlaží budovy 7
Lodžie Ano
Topení Ústřední dálkové
Výtah Ano
Vybavení Ano
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 49 m²
Rok výstavby 1961
Plocha sklepu 1 m²
Bezbariérový přístup Ne
Plocha lodžie 2 m²
Plocha užitná 52 m²
Podlaží 7.
Možnost parkování Ano
Budova Skeletová
Umístění objektu Rušná část obce
Stav objektu Velmi dobrý
Rok rekonstrukce 2016
Energetická náročnost E 263 kWh/m²/rok

Michal Zuna

Vybrat si tu složitější, avšak správnou a poctivou cestu bylo jednoduché rozhodnutí.

V obchodě se pohybuji přes devět let a setkal jsem se s různými pohledy na klientský přístup ať už v obchodní, nebo partnerské rovině (kde klientem jsou pro mě naši realitní poradci). Jako jednatel společnosti JUSTO mám příležitost uplatnit pravidlo, že klient je pro nás nejdůležitější součástí byznysu. Proto pro Vás připravím vždy nadstandardní způsob řešení.

Mám radost ze zvyšujících se požadavků klientů, kdy dnešní nadstandard může být zítra průměrem. To je motiv k neustálému hledání nových nástrojů a způsobů, jak Vás učinit spokojenými, a především je to motiv k průběžnému vzdělávání mne samotného i našeho týmu.

Ve volném čase rád sportuji. Zejména mě baví inline bruslení nebo cvičení na TRX. Mám rád cestování, ať už za relaxem, nebo gastronomií.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.