Prodej 3+1+L, 73 m², Ústí nad Labem - U Pivovarské zahrady

Ústí nad Labem-Neštěmice - Krásné Březno

Tato nabídka již byla prodána

Prohlédněte si podobné nabídky

Nabízíme k prodeji byt v OV o dispozici 3+1 s velkou lodžií v 7.patře zrekonstruovaného bytového domu – plastová okna, zateplení, nové stoupačky, nová střecha. Celková podlahová plocha bytu je 73,2 m². Nespornou předností nabízeného bytu je velká předsíň. Bytová jednotka je ve standardním, ale pěkném, udržovaném stavu. Na podlaze je ve všech pokojích položeno PVC. Nízké náklady na bydlení. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu. Parkování je umožněno před i za domem. Nedaleko domu se nachází zastávka MHD, potraviny, pošta, bowling, restaurace, škola, školka – vše v dosahu 2 minut pěšky. Majitel byt prodává částečně vybavený. Zanechá zde postel, vestavěné skříně v ložnici i v předsíni, kuchyňskou linku, stůl, nový koberec do obývacího pokoje. Pro více informací volejte přiděleného makléře. S financováním Vám pomůžeme.


Cena Nabídka již není aktivní
Adresa U Pivovarské zahrady Ústí nad Labem-Neštěmice - Krásné Březno
ID nabídky J03603
Stav nabídky prodáno

Zobrazit všechny parametry


Sklep Ano
Počet podlaží budovy 7
Lodžie Ano
Výtah Ano
Vybavení Ne
Vlastnictví Osobní
Plocha podlahová 73 m²
Bezbariérový přístup Ano
Plocha užitná 73 m²
Podlaží 7.
Možnost parkování Ano
Budova Panelová
Umístění objektu Sídliště
Stav objektu Dobrý
Energetická náročnost G

Kateřina Maříková

Na začátku všeho byla obrovská touha dát klientům víc, než bylo v Teplicích zvykem. Zažité způsoby prezentace nemovitostí, řízení prodeje a práce makléřů byla pro mě spíše odrazující a jak je mým zvykem – chtěla jsem dělat věci jinak, efektivně a lépe.

Obrovské štěstí jsem měla na lidi, proto pracuji i se svým partnerem Tomášem pod záštitou JUSTO Česká republika. Díky tomu Vám mohu nabídnout zpracování nejen videoprohlídky a profesionálních fotografií, ale také vlastní web Vaší nemovitosti a další inovativní nástroje ke zefektivnění a zrychlení prodeje.

První krok je na Vás, s tím ostatním Vám pomohu.

Zpráva makléři

Vaše data zpracováváme podle Zásad ochrany osobních údajů.